Aktiver automatisk lunsj

Lær hvordan du kan sette opp automatisk lunsj på timeregistreringen.

Plan: Alle

Oppsett: Admin

Hva er automatisk lunsj?

Bruker du mye tid på å gå over timene til dine ansatte og sette lunsj? Eller kanskje du bare vil spare et par klikk hver dag når du setter lunsj manuelt? Da kan det være lurt å sette på automatisk lunsj i innstillinger.

Automatisk lunsj er en funksjon i timeregistreringen som setter automatisk lunsj for alle som bruker timeregistreringen i Svenn på både web og mobil.

Les mer hvordan lunsj fungerer i Svenn her.

Oppsett av automatisk lunsj

Logg inn på web som en administratorbruker, og gå til innstillinger i hovedmenyen på venstre side og velg timer.

Bla nedover til du finner tittelen lunsj. Hvis du ikke allerede har aktivert lunsj må du gjøre det først. Trykk deretter på knappen aktiver automatisk lunsj.

Sett så en tidsperiode timeføringer må inneholde for at automatisk lunsj skal bli satt.

F.eks.: Alle ansatte har lunsj i perioden 11:30 – 12:00 i bedriften – da setter du denne tidsperioden.

Automatisk lunsj blir så satt til 00:30. Du kan endre dette hvis du ønsker.

Trykk lagre.

Neste gang noen registrerer en time der 11:30 og 12:00 er en del av timeføringen, setter vi automatisk lunsj.

F.eks.: En ansatt jobber fra 08:00 til 16:00. 30 min lunsj vil automatisk bli satt. Dette gjelder både på web og mobil.

Det er også mulig å sette opp en lunsjpause nummer to. Dette fungerer på samme måte som beskrevet over.

Viktig å vite:

Vi setter kun automatisk lunsj på den første timeregistreringen i tidsperioden. Det vil si at hvis en ansatt fører timer som overlapper i tidsperioden, er det kun den første timeføringen som får automatisk lunsj.

Vi gjør dette for at ikke flere timeføringer skal bli trukket lunsj samtidig.

Fikk du svar på det du lurte på? Hvis ikke, ta kontakt med oss på chatten nederst i høyre hjørne eller send oss en e-post på support@svenn.com så hjelper vi deg 🔨