Bilder i sjekklister

Lær hvordan du kan laste opp bilder til sjekklistepunkter og få dem ut i en rapport for KS-dokumentasjon.

Modul: Sjekklister

Abonnement: Svenn Standard

Tilgjengelig for: Alle roller i Svenn

Last opp bilder til sjekklister

1. Trykk på "Bilder" på det sjekklistepunktet du ønsker å laste opp bilder til.

2. Velg om du vil ta et bilde eller om du ønsker å laste opp fra galleri. Husk at du kan laste opp flere bilder samtidig fra galleriet.

3. Bildene legger seg under selve sjekklistepunktet, og du kan laste opp flere bilder i etterkant hvis du ønsker.

NB! Du kan kun laste opp bilder på sjekklister som har status "Åpen".

Slette bilder på sjekkliste (mobil)

1. Trykk på det bildet du vil slette.

2. Bildet åpner seg i visningsmodus

3. Trykk på slett-knappen øverst i høyre hjørnet.

Du kan kun slette bilder på sjekklister som har status "åpen"

Se sjekklistebilder på web

1. Åpne sjekklisten

2. Har sjekklistepunktet noen bilder tilknyttet, vises antallet i kolonnen "bilder"

3. Trykk på "X bilder" for å se nærmere på bildene

4. Du kan trykke på hvert bilde for å gå inn i visningsmodus for større bilde og mer informasjon.

Sjekklistebilder i rapport

Når du laster ned en sjekklisterapport samler vi punktene som har bilder på seg nederst i rapporten.