1. Hjelpesenter
  2. Ofte stilte spørsmål

Hvordan bytter jeg passord på Svenn?

Hvis du har glemt passordet ditt og ikke kommer inn i Svenn, kan du få tilsendt et nytt passord på eposten som er tilknyttet brukeren din på Svenn.

Hvordan få tilsendt nytt passord

1. Trykk på denne lenken https://web.svenn.com/auth/forgot-password

2. Skriv inn eposten din og trykk på Send lenke for å tilbakestille passord.

Du skal nå få tilsendt en epost med en lenke der du kan sette et nytt passord.

Husk å sjekk søppelposten din hvis ikke du har fått e-posten innen 5 minutter.

Fikk du svar på det du lurte på? Hvis ikke, ta kontakt med oss på chatten nederst i høyre hjørne eller send oss en e-post på support@svenn.com så hjelper vi deg 🔨