Hvordan aktivere registrering av materialer

Lær hvordan man registrere bruk av materialer ved føring av timer.

Plan: Alle

Oppsett: Admin

I Svenn kan man registrere bruk av materialer ved føring av timer. Materialer kan legges inn med navn, enhetstype og enhetspris. Materialer kan legges inn i Svenn ved å gå til innstillinger, og deretter trykke på artikler/ varer i menyen på venstre side.

Du kan da legge inn materiale, enten manuelt ved å trykke på opprett og deretter legge inn navn, enhet og pris, eller ved å importere en CSV-fil.

Etter du har lagt inn materiale, kan du da registrere materialeforbruk ved timeføring. Det har nå dukket opp et alternativ som heter artikler/ varer når man registrerer en time, hvor man kan velge hvilket materiale man har brukt og hvor mye man har brukt.

Fikk du svar på det du lurte på? Hvis ikke, ta kontakt med oss på chatten nederst i høyre hjørne eller send oss en e-post på support@svenn.com så hjelper vi deg 🔨