Hvordan importere prosjekter

Lær hvordan du importerer prosjekter til Svenn.

Plan: Start, Smart og Total

Oppsett: Admin

Svenn støtter import av prosjektfiler i CSV-format, som betyr at informasjonskolonnene er delt av et komma.F.eks.: Prosjektnavn,Kunde,Kontaktperson,Telefonnummer,Adresse.

Du kan konvertere din prosjektliste fra Excel til rett format på denne nettsiden (det er ikke nok å bare lagre Excel-dokumentet som CSV-fil).

Når filen er klar, trykker du på Prosjekter og trykker på Importer prosjekter i undermenyen på venstre side. Deretter trykker du på bla gjennom og lokaliser filen på pcen og trykk åpne.

Etter filen er lastet ned trykker du på neste nederst i høyre hjørne. Du må dermed matche kolonnene fra den importerte filen til prosjekt feltene i Svenn. Når dette er gjort trykker du på importer prosjekter nederst i høyre hjørne.

Fikk du svar på det du lurte på? Hvis ikke, ta kontakt med oss på chatten nederst i høyre hjørne eller send oss en e-post på support@svenn.com så hjelper vi deg 🔨