Hvordan opprette hurtigutfyllinger

Lær hvordan du kan føre timer enda mer effektivt med hurtigutfylling

Hva er en hurtigutfylling?

En hurtigutfylling er med på å gjøre timeregistreringen enda mer effektiv, spesielt hvis du jobber til samme tid og på samme prosjekt over en lengre periode. I en hurtigutfylling kan du legge inn standard arbeidstid, lunsj, kunde, prosjekt og oppgaver. Du kan da velge denne hurtigutfyllingen når du fører timer, så vil feltene nevnt over fylles inn automatisk for deg.

Hvordan opprette hurtigutfyllinger?

1. Gå til timeregistrering, og trykk på Innstillinger.

2. Velg fanen Hurtigutfylling.

3. Trykk på opprett, og deretter fyll inn feltene (Kunde, Prosjekt, og Oppgave er valgfri)

4. Trykk på Opprett for å lagre hurtigutfyllingen.

Hvordan føre timer med en hurtigutfylling?

For å føre timer med en hurtigutfylling, går du til timeregistrering og deretter trykker på registrer timer øverst i høyre hjørne. I stedet for å fylle ut timeregistreringen på vanlig måte, trykker du heller på velg hurtigutfylling, og velger hurtigutfyllingen vi opprettet i forrige steg.

Som du ser på illustrasjonen nedenfor, fyller den dermed inn arbeidstid, lunsj, prosjekt, kunde og oppgave for deg - og da er det bare å trykke lagre så er timeføringen registrert.

Du kan fortsatt legge inn annen informasjon i tillegg til å benytte deg av hurtigutfyllingen, som f.eks. notater, arbeidstyper og lignende.

Videre lesing:

Kom i gang med Timeregistrering