Hvordan registrere overtid

Lær hvordan du setter opp, og registrerer overtid i Svenn.

Plan: Start, Smart og Total

Oppsett: Admin

Aktiver overtid i innstillinger

Overtid er ikke aktivert automatisk i Svenn. For å aktivere registrering av overtid, må administrator først legge inn de forskjellige overtidssatsene som skal være tilgjengelig for de ansatte å føre.

Overtidssatsene kan du legge inn ved å gå inn på innstillinger og deretter trykke deg inn på timer og overtid.

Eksempler på overtidssatser kan være 100% overtid, 50% overtid:

Når overtidssatser er aktivert, så vil alle ansatte få mulighet til å føre overtid på timene som føres.

Slik fører du overtid

Først fører man timene man har jobbet denne dagen, inkludert overtid. F.eks. 08:00-18:00. Deretter trykker man der det står velg overtid. Her velger man en av overtidssatsene vi opprettet i forrige steg. F.eks. 50% overtid mellom klokken 16:00 til 17:00, og 100% overtid fra 17:00 til 18:00. Fyll ut resten av timeføringen og trykk lagre.

Overtid i rapporten

Overtiden er nå lagt til i timeføringen, og du kan se den ved å aktivere kolonnen overtid.

Overtidskolonnen må være aktivert for at du skal få overtid med i rapportene.

Husk at overtid også kan registreres fra våre apper.

Fikk du svar på det du lurte på? Hvis ikke, ta kontakt med oss på chatten nederst i høyre hjørne eller send oss en e-post på support@svenn.com så hjelper vi deg 🔨