Import av lønnsgrunnlag - Huldt & Lillevik

Denne artikkelen gir deg steg for steg instrukser på hvordan du importerer et tilpasset lønnsgrunnlag fra Svenn til Huldt & Lillevik.

Plan: Smart og Total

Oppsett: Admin

For deg som kjører lønn i Huldt & Lillevik, anbefaler vi på det sterkeste at du bruker integrasjonen vår.

Integrasjonen består av en tilpasset fil, som enkelt kan importeres gjennom "Huldt Lillevik standard fast lengde", og består av timer summert per lønnsart for hver enkelt ansatt. I tillegg støtter filen gruppering for prosjektregnskap.

Med andre ord er den manuelle jobben for overføring av arbeidstimer fjernet helt, og gjøres på få sekunder.

Slå på integrasjonen

For at integrasjonen skal fungere, er det viktig at lønnsarter er satt opp før de ansatte begynner å registrere timer.

Klikk her for å gå til en artikkel som forteller om hvordan du setter opp lønnsarter.

Deretter trykker du på markedsplass og trykker slå på på Huldt og Lillevik under regnskap og lønn.

Last ned filen fra Svenn

Når du er klar for å kjøre lønn, og de ansatte har registrert timer i Svenn i hele inneværende lønnsperiode, kan du laste ned den tilpassede filen.

Det gjør du ved å gå til Timeregistrering i menyen og så trykke på Integrasjoner.

Du vil da få ut to filer:

1. Tilpasset lønnsfil som kan importeres til Huldt & Lillevik. Avslutter med .HLW

2. Kontrollrapport som viser hvordan timene er fordelt på lønnsarter, på ansatte og prosjekter.

Importere lønnsgrunnlag til Huldt & Lillevik

1. Gå til "Periodens Lønn" og velg "importere"

2. Velg så "Huldt Lillevik Standard Fast Lengde"

3. Trykk på knappen med "..." og finn frem til der filen ble lagret etter du lastet den ned fra Svenn (Havner som oftest i "nedlastinger").

4. Før du importerer, kan du velge å se over postene, for å dobbeltsjekke timene. Dette gjør du ved å trykke på ikonet med "Skriveren".

5. Hvis forhåndsvisningen ser grei ut, eller at kontrollrapporten er nok for deg, kan du trykke det oransje "Lynet" for å importere filen. Postene blir nå importert og lagt i lønnskjøringen.

Fikk du svar på det du lurte på? Hvis ikke, ta kontakt med oss på chatten nedrest i høyre hjørne eller send oss en e-post på support@svenn.com så hjelper vi deg 🔨