1. Hjelpesenter
  2. Kom i gang med Svenn

Roller i Svenn

Lær om de ulike rollene i Svenn, hvilke rettigheter og tilganger de ulike rollene har, og hvordan du kan sette riktig rolle på dine ansatte.

Brukerne i Svenn kan ha tre ulike roller:

1. Ansatt

2. Moderator

3. Administrator

Hvordan endre rolle i Svenn

Som en administrator kan du bytte rolle under profilen til selve brukeren. Alle nye brukere har rollen Ansatt som standard.

Rollen Ansatt

Rollen ansatt har færrest rettigheter og tilganger i Svenn. Som ansatt kan du gjøre følgende:

1. Opprette/se/redigere egne timeføringer.

2. Opprette ferie og fravær.

3. Opprette avvik på tildelte prosjekter.

4. Laste opp filer til tildelte prosjekter.

5. Se prosjektliste.

6. Se kundeliste.

Rollen Moderator

Rollen moderator har alle tilganger og rettigheter som rollen ansatt. I tillegg kan moderatorer opprette prosjekter og kunder. Moderatorer kan ikke slette filer, bilder eller annen data en administrator har opprettet.

Rollen Administrator

Administrator har tilgang og rettigheter til alt i systemet, og er ofte eier av bedriften eller ansvarlig for selve kontoen. Administrator kan endre innstillinger for kontoen, samt se, endre og redigere timelister og annen inndata som blir lagt inn i systemet.

Fikk du svar på det du lurte på? Hvis ikke, ta kontakt med oss på chatten nederst i høyre hjørne eller send oss en e-post på support@svenn.com så hjelper vi deg 🔨