Underprosjekter

Alt du trenger å vite om underprosjekter i Svenn

Hva er et underprosjekt?

Et underprosjekt er et eller flere prosjekter som kan opprettes under et hovedprosjekt. Underprosjekter brukes gjerne for å holde kontroll på større prosjekter ved å bryte de opp i større oppgaver eller faser.

Verdt å vite:

• Du kan bestemme hvilken kunde som er tilknyttet hvert underprosjekt. Med andre ord må de ikke ha samme kunde som hovedprosjektet.

• Du kan tildele underprosjekter til ansatte på samme vis som du tildeler hovedprosjekt. Når du oppretter et nytt underprosjekt, blir alle ansatte som har tilgang til hovedprosjektet kopiert over og tildelt det nye underprosjektet.

• Underprosjekter har identiske funksjoner og muligheter som hovedprosjekter prosjekter (egen beskrivelse, tidsrom, pris, oppgaver, sjekklister, avvik, dokumentasjon, osv).

• Du kan filtrere timelisterapporter på en eller flere underprosjekter.

Slå på eller av underprosjekter

I Svenn har man mulighet til å slå på eller av muligheten til å opprette underprosjekter. Dette gjøres ved å gå inn på prosjekter og deretter innstillinger. Huk på eller av haken for underprosjekter.

Hvordan opprette et underprosjekt

Opprette underprosjekter på pc

1. Gå til prosjekter og trykk på pilen på den oransje opprett prosjekt-knappen.

2. Trykk på Opprett underprosjekt i menyen som dukker opp.

Opprette underprosjekter på mobil

1. Gå til Prosjekter og åpne prosjektet du ønsker å lage underprosjekt i.

2. Trykk deretter på Opprett underprosjekt-knappen nederst på siden.

Hvordan åpne underprosjekter

På pc:

1. Prosjekter med underprosjekter har en pil til venstre for prosjektnr.

2. Trykk på denne pilen for å vise underprosjekter tilknyttet dette prosjektet.

3. Trykk deretter på ønsket underprosjekt for å åpne det.

På mobil:

1. Gå til Prosjekter

2. Prosjekter med underprosjekter har en grå pil på høyresiden i listen, og et tall som viser antall underprosjekter.

3. Trykk på pilen for å vise underprosjekter tilknyttet dette prosjektet.

4. Trykk deretter på ønsket underprosjekt for å åpne det.