Integrasjon til Visma Lønn

I denne artikkelen viser vi hvordan du kan aktivere integrasjonen mellom Svenn og Visma Lønn for å overføre lønnsinformasjon med et par tastetrykk

Vi i Svenn har utviklet en fil som sørger for at lønnsartene dere registrerer på timeføringene i Svenn enkelt kan summeres og importeres til Visma Lønn.

Det er noen ting som må på plass for at integrasjonen til Visma Lønn skal fungere, og aller først må dere sette opp kontoen med riktig lønnsarter.

Klikk her for å lese mer om lønn og lønnsarter.

Etter at du har satt opp lønnsarter og oppdatert ansattnummer i Svenn, så er du klar for å aktivere integrasjonen.

Gå til "Markedsplass" i menyen til venstre:

I listen over utvidelser, bla ned til kategorien "Regnskap og lønn" og klikk på kortet som heter "Visma Lønn:

I sidepanelet som åpner opp, klikker du den oransje knappen "Slå på":

Gratulerer! Du har nå slått på integrasjonsfilen vår til Visma Lønn!

Du har nå et alternativ i timeoversikten som heter "Integrasjoner" og når du trykker på den vil du se "Visma Lønn" som et alternativ:

Når du trykker på dette valget vil du få to filer:

1. CSV-fil: denne filen importerer du til Visma Lønn for å få inn timeføringene.
  2. Kontrollrapport: denne filen gir deg oversikt over hvor mange timer som er registrert på de ulike lønnsartene for de ulike ansatte. Et flott verktøy for å kontrollsjekke at importen gikk som du ønsker.

Tips: Vi får av og til tilbakemeldinger om at brukere ikke får to filer, men bare csv-filen. Dette er fordi du blokkerer vår mulighet til å åpne vinduer i nettleseren din, eller pop-ups, og det ser slik ut:

For å fikse dette, må du trykke på dette ikonet, og velge å tillate oss å åpne slike pop-ups, for at du også skal få ut kontrollrapporten:

Det var det! Jeg håper du har lært noe ved å lese denne artikkelen, og vi ønsker deg masse lykke til med oppsett av integrasjonen vår til Visma Lønn 😄