Hvordan se og laste ned timelister på mobil

Selv om du ikke har PC tilgjengelig, så kan du fortsatt se og laste ned rapporter i Svenn i vår app på mobil

For å se og laste ned timelister på mobiltelefonen starter du med å gå inn i Svenn appen på din mobiltelefon.

Hjemskjermen velger man modulen som heter Rapporter.

Rapportene kan tilpasses/filtreres etter datoperiode, ansatte, kunde, prosjekt og oppgave. Bla ned og trykk på Last ned rapport-knappen for å velge ønsket format og gruppering, og trykk deretter lag rapport.

Når rapporten er klar kan du åpne den, laste den ned, eller sende den på e-post til en kunde fra din kundeliste eller en tilpasset e-postadresse - direkte fra Svenn-appen.