Tripletex - Integrasjon

I denne artikkelen går vi gjennom hvordan du kan sette opp integrasjonen mellom Svenn og Tripletex

Abonnement: Smart og Proff

Rolle: Alle

Integrasjoner er en av de tingene som virkelig kan gjøre hverdagen enklere. Med Tripletex-integrasjonen synkroniserer vi data mellom Tripletex og Svenn, sånn at du slipper å registrere data på to plasser.

Integrasjonen til Tripletex har følgende funksjonalitet:

Synkronisering* av:

• Kunder

• Prosjekter

• Ansatte

*Synkronisering betyr at man kan opprette og endre et objekt i et system, og det blir oppdatert til det andre.

Sending av:

• Timer fra Svenn til Tripletex

Les mer om dette her.

Slå på Tripletex

Gå til "Markedsplass" i menyen til venstre i Svenn, ble ned til "Tripletex" og trykk "Slå på":

For å slå på Integrasjonen trenger vi en API-nøkkel som vi kan hente fra Tripletex.

Gå til profilen din i Tripletex og trykk "mer" og deretter "API-tilgang"

Trykk på knappen "Ny brukernøkkel".

Huk av "Tilpasset oppsett" og "Alle tilganger". Skriv inn Svenn som applikasjons- og nøkkelnavn.

Trykk så "Opprett nøkkel"

Tripletex oppretter så en API-nøkkel som du må kopiere.

Gå tilbake i Svenn og lim inn API-nøkkelen under feltet "Tripletex API-nøkkel"

Deretter trykker du "slå på". Er API-nøkkelen korrekt vil du få en melding om at Tripletex-integrasjonen er slått på, og du kan se at statusen har endret seg til "Gjennomgang". Vi blir varslet om at du ønsker å slå på integrasjonen og vil ta kontakt med deg for videre oppsett. Grunnen til dette er fordi vi har et kontrollpunkt som sørger for at kunder ikke slår på integrasjonen ved en feiltagelse

Synkronisering

Når vi har godkjent forespørselen starter synkroniseringen og skjer i to steg:

1. Synkronisering av prosjekter, ansatte og kunder fra Tripletex til Svenn.

2. Synkronisering av prosjekter, ansatte og kunder som ikke ble påvirket i steg 1 til Tripletex.

Kort fortalt: Alt som overlapper blir koblet sammen, alt som finnes i Svenn blir opprettet i Tripletex, og alt som finnes i Tripletex blir opprettet i Svenn.

Synkronisering mellom systemene skjer i sanntid etter dette, og vi oppdaterer kunder, prosjekter og ansatte med en gang en oppdatering skjer i en av systemene.

Les mer om synkroniseringsreglene her

Logger ved feil

Hvis du noen gang opplever at endringer du har gjort, eller nye kunder/prosjekter du har opprettet, ikke blir med over i den andre løsningen, skyldes det ofte at regler gitt av systemet stopper endringen fra å finne sted.

"Hvorfor kom ikke den kunden over?"

"Hvor er prosjektet jeg nettopp lagde i Tripletex?"

For å gjøre det enklere å finne svar, har vi laget et system for loggføring av synkroniseringer, som viser deg årsaken til at en synkronisering ikke gikk som ønsket.

Feilmeldingene gir deg feedback som kan hjelpe deg å finne årsaken til at ikke endringen har blitt oppdatert:

For å se disse loggene, må du navigere deg til "markedsplass", bla ned til "Tripletex", og så trykke "Logg"-fanen:

Kommentar: Ta kontakt med oss på support, så hjelper vi deg med å feilsøke.

Vi håper du har fått en bedre forståelse av hvordan integrasjonen mellom Svenn og Tripletex fungerer.

Hvis du har spørsmål om integrasjonen, trenger hjelp fra oss til oppsett, eller noe annet i Svenn, kan du enkelt ta kontakt med oss på chatten eller telefon.

Les mer